Fysiotherapie

 

 

Wij werken samen met TRIAS fysiotherapie en sportrevalidatie. U kunt in het centrum behandeld worden aan allerlei klachten en blessures volgens de nieuwste methoden en technieken. Zij helpen u ook weer op weg bij de eerste stappen van het trainen, eventueel in samenwerking met onze instructeurs die dan een aangepast programma maken.


Heeft u een blessure of beginnende klacht?
Ga naar het Fysiotherapeutisch sportspreekuur!

Heeft u last van een klacht waar u zelf niet uit komt? Of het nu voor een langdurig rugprobleem, een verrekking van een spier die niet overgaat, een raar gevoel in de arm of een gekneusde enkel is, u krijgt passend advies. Heeft u een blessure en wilt u de mening van een professional? Voor alle leden van Family Fitness is er een sportspreekuur op maandagavond, van 18:00 tot 19:00 uur. U kunt een afspraak maken bij de balie of via telefoonnummer 030-2626842.


Klachten maar toch trainen? Medisch fitness!

Medisch fitness is een vorm van fitness onder begeleiding van een fysiotherapeut, waarbij het trainingsschema zodanig is opgesteld dat u, ondanks uw beperkingen, toch kunt sporten. Ook kunt u medisch fitness zien als een aanvulling op uw revalidatie na een blessure, een en ander in overleg met uw behandelaar (fysiotherapeut).


Het doel van medisch fitness is door middel van training de conditie en belastbaarheid te vergroten, zowel totaal (algehele conditie) als lokaal (klachtengebied). Hierdoor ontstaat een beter evenwicht tussen belasting (wat u met uw lichaam doet) en belastbaarheid (dat wat uw lichaam kan hebben). Waardoor u zo snel mogelijk weer zelfstandig verantwoord en zonder klachten kunt trainen.

 

Deze trainingen zijn bedoeld voor mensen met o.a.:
- Knieklachten
- Rugklachten, bekkeninstabiliteit
- Nek- en schouderklachten / RSI
- Longaandoeningen
- Spierreuma
- Hart- en vaatziekten
- Burn-out

 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, dan kunt u bellen met TRIAS Fysiotherapie en Sportrevalidatie op nummer 030 - 2615213 of 030 - 2660662 of kijk op www.triasfysiotherapie.nl

 

 

 

 

Family Fitness Utrecht - Paranadreef 10, 3563 AX Utrecht - T 030 - 26 26 842 - F 030 - 26 61 928 - E utrecht@familyfitness.nl
Banner
Logo Capital Sports
Logo Sports and Leisure Group
Banner