Fitness

Uiteraard kun je bij ons ook individueel trainen. Je kan je spierkracht vergroten op de kracht-en je uithoudingsvermogen op de cardio-apparatuur. Al onze cardio-apparatuur biedt de mogelijkheid tot hartslagregistratie waardoor je heel gemakkelijk de juiste trainingsintensiteit voor jou persoonlijk kan bepalen. Cardio Fitness zorgt voor een verbetering van de hart- en longfunctie en vergroot het uithoudingsvermogen. Bovendien verbrand je tegelijkertijd ook nog de nodige calorieën!

De mogelijkheid tot spierversteviging is er op onze krachtapparatuur. Als je wat strakker in je lijf wilt komen te zitten is dit eigenlijk onmisbaar. Meer spiermassa zorgt namelijk voor een hogere verbranding, ook als je niks doet! Dat maakt krachttraining een belangrijk onderdeel van het trainingsprogramma en uitermate geschikt voor zowel mannen als vrouwen!  

Maak een afspraak met onze gediplomeerde instructeurs voor een intake en bepaal samen een op maat gemaakt trainingsschema!
Family Fitness Utrecht - Paranadreef 10, 3563 AX Utrecht - T 030 - 26 26 842 - F 030 - 26 61 928 - E utrecht@familyfitness.nl
Banner
Logo Capital Sports
Logo Sports and Leisure Group
Banner